Tannlege Atle Breistein

Er du på jakt etter tannlege i Bergen ? Da har du kommet til riktig leverandør av tjenesten. Tannlegeklinikken ligger kun 2 minutter fra Vestkanten senter i loddefjord.

Vårt tannlegesenter har gode parkeringsmuligheter og er lett tilgjengelig med buss fra Bergen, men dersom det er behov tilbyr vi hente- og bringetjenester.

Vårt tannlegesenter har moderne utstyr, som er med på å gi deg som kunde en best mulig behandling. Vi er et moderne tannlegesenter, og vi setter våre pasienters helse og velvære i sentrum. Vi tilbyr deg som kunde av, et bredt utvalg tjenester inne allmen tannbehandlinger. Vår tannlege og tannpleiere har alle lang erfaring innen sine felt og innehar et høyt kunnskapsnivå. Ab tannlegesenter har strenge hygiene rutiner sikrer deg en individuell og trygg behandling.

Vart Team

Bibbi Karlsen

Innkjøpsansvarlig

Atle Breistein

Tannlege

Monica Røssevold

Tannhelsesekretær

Maria Pernille Olsen

Tannhelsesekretær

Randi Hille

Tannpleier

Rasmus Thaning

Tannlege

Pasienten i sentrum

Tannlegene og teamet vårt har alltid pasienten i sentrum og leverer tannbehandling av høy kvalitet. Vi utfører alle typer behandlinger skåmsomt, med faglig presisjon, vi lytter til deg og etterstreber alltid å imøtekomme dine ønsker og behov.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet – så ringer vi deg innen 24 timer på hverdager.
Vi bruker å ringe mellom 8 – 15