Porselensfasader

Porselensfasader er en løsning for deg som vil ha en rask og estetisk løsning. Skallfasetter fremstilles av kompositt (plastmateriale) eller keramisk materiale (porselen), og er et tynt skall som limes utenpå tannen. Bor du i Bergen – Ta kontakt

 • Hensikt

  Porselensskall som skaper en jevn og attraktiv tannoverflate

 • Resultat

  Vakkert kosmetisk utseende med en jevn tannoverflate

 • Bedøvelse

  Lokalbedøvelse - mulighet for å velge full anestesi eller sedasjon

 • Varighet

  Permanent løsning

Tannlegehjelp - porselensfasader - Bergen

Har du alltid drømt om det blendende vakre smilet?

Heldigvis finnes det en løsning for det.

Med porselensfiner – de såkalte finérene på engelsk – kan du enkelt designe ditt eget smil. På denne siden kan du lære mye mer om porselensfasader og hvordan vi kan gjøre drømmen din til virkelighet. Du kan også se en rekke før- og etterbilder nedenfor, slik at du kan se hvordan det kan se ut for deg også.

Porselensfasader

En porselensfinér er et tannfarget porselensskall som plasseres på forsiden av tannen din som en slags fasade. Tannfineren er enten laget av tynt porselen eller plast, som deretter legges på dine egne tenner for å skape en estetisk tiltalende og jevn overflate på tannen.

Dette gjøres ved at skallet limes på utsiden av din egen tann. Dette betyr at en behandling med skallfasetter bevarer mest mulig av dine egne tenner under skallet.

Porselensfasader er en god løsning for de som ønsker et kosmetisk, slitesterkt og attraktivt resultat. Kanskje tennene dine er skadet etter karies, eller du har ødelagte eller rotbehandlede tenner som har blitt misfarget? Dette kan pyntes med porselensfasader.

Finérene gjør det mulig å få smilet du alltid har drømt om uten å måtte bruke mye krefter.

Og på toppen av alt er løsningen holdbar i lang tid uten å kreve omfattende behandling eller på bekostning av egne tenner.

Hos Tannlege Atle Breistein har vi lang erfaring med porselensfasader / Skallfasetter samt tannfinner av plast.

For å sikre et flott resultat kreves et tett samarbeid mellom tannlege og porselenstekniker. Likeledes utføres individuelle fargeprøver og tilpasninger for å sikre et kosmetisk vakkert resultat som passer deg.

Hvis du ønsker en vurdering av alternativene dine, vennligst kontakt oss for en oversikt.

Vil du ha et nytt smil, men holder prisen deg tilbake?
Kanskje dette kan hjelpe deg med å avgjøre om porselensfiner er løsningen for deg.

Vi utarbeider alltid et prisoverslag før vi starter behandlingsprosessen. På denne måten vet du prisen på behandlingen din før vi setter i gang. Dermed er du klar til å ta det riktige valget for deg. Det er dine tenner, ditt smil og din avgjørelse – vi er klare til å hjelpe deg hvis du ønsker å få porselensfasader.

Vi er klare til å hjelpe deg
Bestill time

Hos AB Tannlegesenter står vi klare til å svare på din henvendelse.

Hvordan får jeg tak i porselensfiner?

Før vi starter behandlingen lager vi på AB Tannlegesenter en behandlingsplan der du blir informert om prosessen og pris for behandlingen.

Så snart dette er avtalt kan vi starte behandlingen. En prosess med porselensfasader krever normalt to besøk over noen uker før det endelige resultatet er klart.

Ved første besøk klargjør vi tennene som skal ha finér, deretter tar vi et avtrykk av tennene. Dette avtrykket sendes til en laboratorietekniker som produserer porselens finérene. Når du kommer på besøk nummer to vil fasadene være klare. Ved andre besøk prøves fasadene før vi limer dem på, slik at du kan nyte det ferdige resultatet.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet – så ringer vi deg innen 24 timer på hverdager.
Vi bruker å ringe mellom 8 – 15