Tannundersøkelse

For å sikre god tannhelse er det viktig at du har regelmessige kontrollerer tennene. Vi anbefaler en til to ganger i året. Om det er mer enn ett år siden du sist fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

  • Hensikt

    Forebygging av tannsykdommer

  • Resultat

    Vedlikehold av/forbedret munnhygiene

Tannundersøkelse / Tannsjekk

Det er viktig at du tar godt vare på tennene dine hvis du vil være sikker på god tannhelse.
En god måte å sikre helsen til tennene på er å få tennene sjekket med jevne mellomrom. Her kan tannlegen sjekke tennene dine og sørge for at alt er som det skal.
Det vil også være her våre tannleger oppdager eventuelle tannproblemer i tide – før de utvikler seg til dyre og vonde overraskelser.

Ved en tannsjekk vil du få en undersøkelse av tannsettet og munnhulen. Her fastsetter Tannlege Atle Breistein og Tannlege Rasmus Thaning ditt behandlingsbehov og gir deg råd og anbefalinger ut ifra din tannhelsetilstand

På kontrollen får du derfor en plan for hva du må gjøre for å opprettholde eller forbedre munnhygienen – samt en plan for hvor ofte du må gå til sjekk hos tannlegen.

Det er viktig at du følger dine undersøkelser, da dette gir deg sikkerhet om utviklingen. Du sørger også for at begynnende tannproblemer oppdages i tide og ikke utvikler seg til mer omfattende skader.

Hvordan blir jeg innkalt til tannundersøkelse / tannsjekk?

Er du ny pasient hos Tannlege Atle Breistein og Tannlege Rasmus Thaning må du selv bestille time for sjekk. Da setter vi opp en time for deg.
Du kan da gjøre en avtale med våre tannleger om at du blir tilkalt jevnlig ved behov. Holder du deg hos en tannlege vil du automatisk bli undersøkt og delt inn i gruppene ved neste kontroll.

Vær oppmerksom på at du har time hos tannlegen din slik at du ikke hopper over en viktig kontroll. Det lønner seg å holde et konstant øye og oppsøke behandling om nødvendig, da det reduserer behovet for behandling – og dermed sparer du mye penger.

Vi er klare til å hjelpe deg
Bestill time

Hos AB Tannlegesenter står vi klare til å svare på din henvendelse.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet – så ringer vi deg innen 24 timer på hverdager.
Vi bruker å ringe mellom 8 – 15